Kuminkäryä, hyvännköisiä naisia, aurinkoa, musiikkia, rasvaisia makkaroita, volkkareita ja juotavaa. Mitä muuta sitä voisi tulevalta viikonlopulta odottaa. Tulossa on siis Bug Run -viikonvaihde Ruotsin Manntorpissa.

Matkaan lähdetään tänään vikinglinellä klo 21.00 ja perillä Tukholmassa klo 6.30 paikallista aikaa. Siitä nokka kohti E4:ää. Miehitys tänä vuonna muuttuu sikäli, että rakas avovaimoni jää kotiin koiravahdiksi, ja myös osittain töiden takia, ja tilalle tulee Mikko. Autokin vaihtuu Ventosta Boraan, mitä pojat on tässä laittaneet tasaisesti koko kevään. Eilen projekti saatiin sikäli valmiiksi, että puskurin verkottaminen ja  maskin verkotus saatiin eilen kondikseen, ja madalluskin saatiin hoidettua ajoissa. Boran alla ennen pyörineet vanteet menivät verkonpainoiksi. Alla pyörii tälläkertaa 18" jotku rimpulat.

Mikko sekä bora ovat ensikertaa reissussa, ventohan siellä paikalla on ruostunut jo kahtena vuotena.

Toivottabvasti reissu onnistuu, ja kelit osuvat kerrankin kohdilleen. Joka vuosi on ollut aika viileää, ja vähän vettäkin tipautellut aika ajoin. Muttei se koskaan menoa ole tappanut, hiljentänyt vaan hetkeksi.

Suomen lippu korkeelle ja on the road...;)