Noniin.

Tämä pääsiäinen meni normaalia rauhallisemmissa merkeissä kuin edellisinä vuosina. Tämä pääsiäinen vietettiin Itä-Suomessa, Luumäellä ( http://www.luumaki.fi ) ja sen kuntakeskuksessa Taavetissa. Siellä luonnon keskellä sijaitsee Kivijärven rannalla kesäpaikkamme Salmela.  

Edelliset pääsiäiset ovat menneet vahvasti autopainotteisesti, eli olemme perinteikkäästi vuokranneet ison menopelin, ja sillä lähteneet koko kaveriporukka Helsinkiin American Car Show -messutapahtumaan. No, se ei tänävuonna oikeen maistunut (vanhaksi tulossa??) koska selvinpäin tuolle reissulle ei olisi voinut lähteä :)

Vietimme siis rauhallisen pääsisäisen retkeillen metsässä, eväitä syöden ja mäkeä laskien. Paikalla melkein kaikki läheiset isosiskoani lukuunottamatta.

66406.jpg  Iida seuraa nuotiota ilme vakavana.

Pääsiäismunia tuli ahmittua, jotta Iida saisi mahdollisimman paljon vaan koottavaa Kindereistä. Olihan niitä sitten kertynyt tänään aikamoinen rivistö kun lähdettiin. Koiramme Dani sai myös haavan tassuunsa, en tiedä mistä, mutta kovin apaattinen tuntui tänään illallakin vielä olevan. Sideharso ja betadine eivät varmaan helpota yhtään oloa. Hauska sinänsä huomata, että tassu toimii ihan niinkuin ei mitään, kun sideharsoa ei ole, mutta kun sideharson laittaa pojun tassuun, halvaantuu puoli koiraa ja ilme on SYYTTÄVÄ

Onneksi pääsiäinen on vaan kerran vuodessa. Bää vaan!