Vappu meni, töiden merkeissä kuten odottaa saattoi. Olin kyllä kuvaamassa lakituksen Turussa, ja saattoi kameran muistikortille tallentua muutakin kuin niitä lakkeja...:)
Ihan kaikkea en nettiin jaksanut/viitsinyt laittaa mutta http://agee.1g.fi voipi käydä.

Vapun päivänä olin 05.00 virkeänä ylhäällä, ja lähdin siivoamaan ehkä juuri SINUN aiheuttamaa sotkua. No, kuinka monta pulloa tuli heitettyä rikki kadulle? Entä heseruokapussukat, eivät tainneet ihan roskikseen osua, puhumattakaan serpentiinistä?!

Kyllä se kevät sieltä vaan tulla mäjähti, ihan kertaheitolla jollen paremmin sanoisi. Nyt on vuorokauden keskilämpötilat siinä mallissa, että kelpaa istua jokilaivoilla silmät väärinpäin kääntyneinä silkasta onnesta, eikä ihan pelkästään siitä.
Siellä näytti olevan todelliset ammattilaiset jo pelipaikalla. Näytti siltä kun mikään muu paikka maailmassa ei myisi kaljaa kun jokilaivat, sen näköistä se imeminen oli :)

Varma kevään merkki on myös tulevat autourheilu/näyttely -tapahtumat, ja niiden alkaminen.
Nyt tänä viikonloppuna eli 5.5-7.5 on kolme eri tapahtumaa.
Tänään perjantaina on Hakuninmaan katsastusasemalla Helsingissä klo 20-24.00 Eurocruising -kauden avaus. ( http://www.eurocruising.com ) Juuri kun sieltä pääsee kotiin, saa ruveta valitsemaan että meneekö lauantaina Alastarolle katsomaan Extreme Drifting Challengea ( http://www.x-treme.fi ) vai Turkuun Artukaisiin Radalle.comin -ratapäivien avajaisia. ( http://www.radalle.com ) Kyllä sunnuntaillekkin jotain on keksitty, eipä ole ainakaan säiden puolesta valittamista...:)

Eikä siinä vielä kaikki. Tänään (5.5) alkaa myös jääkiekon MM-kisat Latviassa. Missäköhän välissä niitäkin muka kerkee seuraamaan? Onneksi tuli hankittua tallentava DVD-soitin.

Voisi vaikka todeta tähän väliin erään biisin sanoja mukaillen että:

"..vaimo älä ole onneton, meillä melkein kaikki laitteet on, jotka kehitys on tuonut tullessaan.." :)

Hauskaa kevään jatkoa...